Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka denoncuar publikisht korrupsionin që sipas saj edhe ne vetë bashkinë Shkodër është një problem i madh.

Kryebashkiakja i bën thirrje qytetarëve që të denoncojnë të gjitha këto raste kur dikush në bashki i kërkon ryshfet apo paguan jashtë ligjit për të marrë një shërbim. Deklarata ka qenë e ashpër dhe kryetarja e bashkisë u zotua se ata që korruptohen s’do të kenë vend në institucuionin që ajo drejton.