KREU I VAU DEJËSIT MENJËHERË PAS ZGJEDHJEVE, NIS NGA PUNA. Bashkia Vau Dejës menjëherë pas përfundimit të procesit të zgjedhjeve për kryetarin dhe këshillin bashkiak ka nisur nga puna. Kryetari  i ri i Bashkisë Vau Dejës Zef Hila, bazuar në programin për katër vitet e ardhshme që e ka bërë të ditur gjatë gjithë fushatës së tij elektorale përpara qytetarëve, ka nisur pa humbur kohë me evidentimin e familjeve të varfra që janë në Vau Dejës.

Kjo pasi tashmë Vau Dejësi me reformën e re territoriale është një bashki më e madhe duke patur nën administrim edhe Bushatin, Vig-Mnelën, Shllakun, Temalin dhe Hajmelin. Në këtë mënyrë me mbështetjen e fondacionit holandez “Bëj diçka të mirë”, kryebashkiaku i zgjedhur Hila ka parë nga afër gjendjen e vështirë ekonomike të dhjetra e dhjetra familjeve të cilat kërkojnë një ndihmë duke qenë se jetojnë në kushte të vështira. Gjate kontaktit me banorët Zef Hila është shprehur se këto familje do jenë në vëmendjen e tij dhe stafit të bashkisë Vau Dejës për t’i ndihmuar dhe për t’ju gjendur pranë me të gjitha mënyrat me qëllimin që kushtet e jetesës së tyre të mund të përmirësohen sado pak. Dhjetra familje nga Hajmeli, Vau Dejësi, Vig Mnela, Temali dhe Shllaku janë në kushte ekstreme të jetesës ndaj është e domosdoshme kjo asistencë e bashkisë së rë. Kryebashkiaku Zef Hila nga ana e tij, është zotuar para banorëve që në fushatën elektorale se shtresat në nevojë do të jenë në qendër të vëmendjes dhe premtimet që tani kanë nisur të bëhën realitet.

Artikulli paraprak“LAZARATI”, DORËZOHEN VËLLEZËRIT ALIKO
Artikulli tjetërKETI BAZHDARI: SHKODRA DO TË BËHET !