Kryebashkiaku i Shkodrës, Bardh Spahia: Diaspora Shqiptaro Amerikane ka zyrtarisht shoqatën më të re “Rozafa”

Ju bashkova këtij momenti të bukur për komunitetin shkodran dhe shqiptar në SHBA përmes një video – mesazhi, ku përcolla përgëzimet e mia për këtë nisëm kaq domethënëse.

Tek unë dhe Bashkia Shkodër do të gjejnë përherë një derë të hapur për bashkëpunime në shërbim të rritjes së rolit të faktorit shqiptar dhe punëve të bukura për komunitetin.