TIRANË

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi ndodhet mes protestuesve që janë ngritur kundër qeverisë e cila së bashku me Bashkinë e Tiranës shembën Teatrin Kombëtar.

Kryemadhi e cila ka qenë aktive gjatë gjithë këtyre ditëve duke qëndruar natë e ditë pranë artistëve dhe shoqërisë civile ka zgjedhur një bluzë të veçantë për të treguar revoltën e saj. Ajo ka stampuar fotot e ikonave të Teatrit, artistëve që luajnë një jetë në skenën e tij. Në bluzë janë stampuar Naim Frashëri, Sandër Prosi, Sulejman Pitarka
Kadri Roshi, Marie Logoreci, Drita Pelingu, Violeta Manushi, Liza Vorfi, Prokop Mima, Bujar Lako, Agim Qirjaqi, Marika Kallamata,

“Vandalët e shembën, por do ta ringremë sërish tempullin e këtyre kolosëve”, shkruan Kryemadhi.

This slideshow requires JavaScript.