Kryeministri Edi Rama prej pak minutash ndodhet ne qytetin e Shkodres.

Kryeministri Rama, ka qene fillimisht ne qytetin e Koplikut, ku ka marre pjese ne ceremonine mortore te ish Kryetarit te Bashkise Koplik Perlat Ramcaj. Pas vizites se zhvilluar ne qytetin e Koplikut, i shoqeruar edhe nga drejtues te tjere te PS, deputete dhe drejtues te disa drejtorive ai eshte ndalur ne qytetin e Shkodres ku ndodhet ne nje nga lokalet kryesore te qytetit te shkodres se bashku me disa bashkepunetore te tij.