Kryeministri i Luksemburgut Xavier Bettel po zhvillon ditën e sotme një vizitë zyrtare në Tiranë. Bettel u prit me ceremoni shteterore nga kryeministri Rama.

Më pas, rreth orës 10:30 Rama dhe Bettel do të zhvillojnë një konferencë të përbashkët për shtyp.