Kur jane numeruar pothuajse te gjitha votat ne te gjithe Shqiperine, ka reaguar Kryeministri Edi Rama ne faqen e tij te Facebook.

Rama shkruan:

Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra kampione e patronazhistëve, koordinatorëve, drejtuesve, deputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores❤️

#PS12🌹#Fitore💪 #Kampionë