KREU I ARSIMIT NË PUKË APEL TË GJITHË VENDORËVE TË MARRIN MASAT.
Reforma administrative territorjale e cila duket se ka zbehur kreret e njesive vendore qe u jane shuar shpresat per rikandidim rrezikon te lere pa sherbime dhe shkollat.

Kreu I arsimit ne Puke Nikolin Prenga ju ka apeluar te zgjedhurve vendore ne menyre qe te reagojne ne sherbimet ndaj institucioneve arsimore duke I bere gati ata per fillimin e vitit te ri shkollore. Përball nje situate te till drejtori I Zyres Arsimore ne Pukes I ka kerkuar prefectures fondet e plnaifikuara ne buxhetet e bashkive dhe komunave te Pukes. Ne rrethin e Pukes jane 50 objekte te arsimit parauniversitar ne te cilat duhet te vihet dore sa nuk eshte vone pasi fillimi I vititi te ri shkollor duhet ti gjej shkollat minimalisht te lyera.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Ib67XwnSmzg?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA PËR FEMRA, K.O NË NDESHJEN E TRETË
Artikulli tjetërKREDITË BANKARE, FITIME MARRAMENDËSE