KRYETARI I KOMISIONIT ALFRED PEZA FTON SËRISH OPOZITËN.

Komisoni i Medias ka thirrur ne nje seance dëgjimore, 4 kandidatet për kryetare te Autoriteti te medias audiovizive, të cilët prezantuan platformat e tyre si dhe ju përgjigjen pyetjeve te anëtareve te komisionit.  Kandidatet për kryetare te Amas jane: Gentian Salaj, Gentian Skenderaj, Anila Basha dhe Bers Hado. Ndërkohë që opozita mungon në këtë proces Kreu i komisionit Alfted Peza, i ka bere edhe një herë thirrje opozitës për pjesëmarrje në këtë proces. Pas kësaj seance dëgjimore, vetëm 2 prej 4 kandidateve për kryetar te AMA-s do te kalojnë për miratim në kuvend.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Kl_NQYcyisA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakISH SHEFI I EMERGJENCAVE NËN AKUZË
Artikulli tjetërTRE BORËPASTRUESE PËR ZONAT MALORE