Jo vetëm komunitetet fetare apo përfaqësues të politikës por edhe personalitete të tjerë të Shkodrës kanë zhvilluar vizita zyrtare dhe janë bërë pjesë e urimeve me rastin e fiter bajramit. Kryetari I gjykatës së apelit Fuat Vjerdha dha urimin e tij.Pjesë e urimeve u bënë edhe konsulli i nderit i Austrisë Gjergj Leqejza dhe anëtari i këshillit bashkiak nën siglën e FRD Fatlum Nurja.

I përhershëm me urimet e tij është edhe aktori i humorit Gëzim Kruja.Përveç personaliteteve pjesë e urimeve dhe vizitave janë edhe bërë edhe shumë qytetarë të thjeshtë të Shkodrës duke uruar njëri-tjetrin me rastin e Fiter Bajramit.