Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi ndodhet për një vizitë zyrtare në Tiranë. Ai ndodhet në vendin tonë me ftesë të kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi. Xhaferi do të pritet nga Gramoz Ruçi sot në orën 10:00 në një takim në kryesinë e Kuvendit.

Pas takimit, të dy homologët do të mbajnë një konferencë të përbashkët për shtyp. Gjatë vizitë së tij dy ditore, në Tiranë, Talat Xhaferi do të takohet edhe me Presidentin Ilir Meta dhe nga personalitete të lartë të vendit.