Kryetarja e Bashkise se Shkodres Voltana Ademi ka qene e ftuar ne Zerin e Amerikës, ne emisionin ditari, ku ka folur per objektivat e saj ne krye te bashkise se Shkodres por edhe veshtiresite ne ketë detyre ne kuadër te ndarjes territoriale te vendit.

Duke folur per reformen e re ne vend, zonja Ademi ka folur per sfidat qe e presin shkodren dhe te gjithe bashkite e reja. Nga ana tjetër, zonja Ademi eshte ndalur edhe tek marredheniet me qeverine shqiptare. Voltana Ademi ndodhet ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, ne kuader te vizite zyrtare, ku do te takohet edhe me zyrtare te departamentit te shtetit