Duke qene se Bizneset jana ate te cilat prodhojne sasi me te medha te mbetjeve , Bashkia Shkoder ju ka pecaktuar orare per evadimin e tyre.

Pergjegjesi i sherbimeve publike prane ketij institucioni Fatbardh Kuci thote se ne bashkepunim edhe me policine bashkiake, ndaj bizneseve qe nuk respektojne oraret jane marre edhe masa administrative.

Pergjegjesi Kuci thote se masa administrative do merren edhe ndaj qytetareve qe nuk depozitojne mbetjet ne vendet e percaktuara, Megjithe masat e marra nga bashkia Shkoder per sa i perket menaxhimit te mbetjeve perseri situata ne shume pjese te qytetit dhe sidomos ne njesite administrative vijon te paraqitet mjaft problematike.

Artikulli paraprakPOLICIA E TIRANËS “ÇON” BASHËN NË PROKURORI, E AKUZON PËR THIRRJE PËR DHUNË
Artikulli tjetërTË RINJTË E PS: TAKSË E LARTË PËR PROFESIONET E LIRA