Reforma e re territoriale ka shtuar ndjeshëm kërkesat e qytetarëve për shërbimet publike. Përgjegjësi i këtyre shërbimeve në bashkinë Shkodër Fatbardh Kuçi e pohon një fakt të tillë.Bashkia Shkodër shprehet Kuçi duhet që në mënyrë shumë të shpejtë të ketë gati projektet që mund të sjellin zhvillimin e ish-komunave që tashmë janë pjesë e kësaj bashkie.

Kuçi shprehet se kërkesat kryesore të qytetarëve të cilat janë shtuar ndjeshëm kanë të bëjnë për përmirësimin e mirëqënies të jetës së tyre.Bashkisë Shkodër i janë bashkuar 10-ish komuna duke shtuar këtu edhe më tepër problematikat që kryesisht kanë të bëjnë me çështjet sociale dhe ekonomike.

Artikulli paraprak7.2 MILION EURO NË VIT PËR NDIHMËN EKONOMIKE
Artikulli tjetërPLEHRAT NË TEPE, LANDFILL APO LAGJE E QYTETIT?!