LLUKAÇEJ: SHMANGNI PASOJAT,  DREJTOHUNI TEK MJEKU. Kalimi nga stina e ngrohte e veres drejt uljes se temperaturave qe sjell stina e vjeshtes dhe dimrit shoqerohet me ndryshime te medha temperature po njekohesisht me problemet e gripit tek masat e gjera te popullsise.

Llukacej ka treguar se pacientet ne varesi te problematikes duhet ti drejtohen menjehere mjekut per te shmangur pasojat.Prane qendrave ambulatore, ne repartin e urgjences se poliklinikes se specialiteteve por edhe asaj te spitalit rajonal ka nje rritje te ndjeshme te vizitave rreth 60 te tilla ne dite dhe te simptomave te virozave qe shoqerojne ne menyre periodike kete periudhe te vitit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/yW1CbpS38I4?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGJYKATA, “ARREST ME BURG” PËR HOXHËN
Artikulli tjetërÇMIMI NOBEL PËR FIZIKËN 2014-të