Qarku i Kukesit eshte zgjuar i bardhe kete mengjes dhe reshjet e bores kane arritur deri ne 6 cm ne zonat malore.

Akset rrugore ne gjithe qarkun jane te kalueshem dhe pa probleme, gjithashtu edhe aksi kombetar Kukes-Tuneli i Kalimashit eshte i kalueshem dhe nuk ka nevoje per perdorimin e zinxhireve.Policia ka bere thirrje qe drejtuesit e mjeteve te kene kujdes dhe te mbajne me vete pajisjet dimerore te mjeteve.