Kultura ka qene ne fokusin e emisionit Tonight nen drejtimin e gazetarit Erzen Koperaj. I ftuar ne kete emision ka qene zv ministri i kultures Zef Çuni, i cili gjate kesaj interviste ka folur gjate per investimet ne fushen e kultures qe po behen ne Shkoder.

Fillimisht ai eshte ndalur ne investimin e rendesishem te qeverise shqiptare ne fototeken kombetare marubi. Nga ana tjeter, investimi per rikonstruksionin e teatrit migjeni, sipas zv ministrit Cuni, eshte nje tjeter hap i rendesishem qe qeveria shqiptare ka bere per te vleresuar kulturen ne Shkoder. Gjate kesaj bisede, Cuni i eshte pergjigjur edhe interesit te publikut, por edhe pyetjeve te tjera te cilat lidhen edhe me rikonstruksionin e varrit te idromenops, dhe rikonstrsukionit qe i eshte bere kapeles se varrezave te rrmajit, si dhe murit rrethues te ketyre varrezave te cialt jane monument kulture