BLUTË E SHKODRËS KANË VËNË NË PRANGA 21 VJEÇARIN AMARILDO PRENDASHI. Blute e Shkodres, kane kryer arrestimin në flagrancë i shtetasit Amarildo Prendashi vjec 21, banues në fshatin Grudë e Re komuna rrethina Shkodër me arsim 8 klasë, pasi rreth orës 16.00 në vendin e quajtur Stom Golem,

udhetonte me mjetin tip Golf me targë SH 3003 E me xhama të zinj, është ndaluar nga shefi seksionit për krimet Nr.2 Shkodër, ku shtetasi i mësipërm ka kundershtuar shefin e krimeve duke mos i paraqitur dokumentat e mjetit si dhe ka kundershtuar për shoqerimin e tij në polici. Pas shoqërimit në ambjentet e Komisariat të Policisë Shkodër, shtetasi Amarildo Prendashi ka sharë, fyer, si dhe ka tentuar ta godasë atë.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Tb1pQqv-c4g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]