Situata e rendit dhe sigurisë ne qarkun e Shkodrës gjate 24 orëve.

Më datë 05.03.2015, u bë arrestimi në flagrancë per veprat penale “Kundershtim me dhune i punonjesit te policise” dhe “Prishje e rendit dhe qetesise publike” i shtetasit Alfred Shpendi, vjeç 32, banues në fshatin Barcolle, Shkoder dhe filloi proçedimi penal në gjendje të lirë për vepren penale të “Prishje e rendit dhe qetesise publike” për shtetasit :

1.R. P., vjeç 26, banues në fshatin Kuç, Shkoder.
2.D. Z., vjeç 26, banues në Shkoder
3.E. Ç, vjeç 25, banues në Shkoder
4.A. K., vjeç 24, banues në Shkoder
5.A. Sh., vjeç 27, banues në Shkoder.
6.R. B., vjeç 22, banues në Shkoder.
7.A. P., vjeç 26, banues në Shkoder.
8.E. E., vjeç 24, banues Shkoder.
9.A. H., vjeç 38, banues në Shkoder,
Pasi jane rrahur me njeri – tjetrin në lokal Amnesia në lagjen « Vasil Shanto »,

Shkoder, në pronesine e shtetasit A. H., i cili në cilesine e pronarit të lokalit nuk ka mbyllur muziken në orarin e percaktuar. Materialet ne Prokurori, nenet 236 e 274 te K.Penal. SHKODËR, GRABITET MARKETI NË LAGJEN SALO HALILI 6-.Më datë 05.03.2015, filloi proçedimi penal Pa autor, sepse në lagjen « Salo Halili », Shkoder, dy pesona kanë vjedhur Market « Dibra » në pronesi të shtetasit A. D., vjeç 51, banues në Shkoder, ku kane arritur të marrin 30 000 leke të reja, 1 celular Samsung dhe disa karta rimbushese. Po punohet për identifikimin e kapjen e autorve. Materialet ne Prokurori, neni 139 i K.Penal.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8a3OKOhTACg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]