Qytetare te shumte qe duan te pajisen me kupona per pasaporta apo karta identiteti duhet te presin disa ore ne radhe.

Prane postes shqiptare dega Shkoder numri I qytetereve qe kerkonin te pajiseshin me kete mjet paraditen e sotme ishte mjaft I larte edhe pse akoma nuk eshte shenuar ardhja ne mase e emigranteve. Nderkohe vete qytetaret shprehen te pakenaqur me sherbimin I cili ofrohet vetem nepermjete nje sporteli. Qytetaret i bejnë thirrje organeve kompetentë që të shtojnë numrin e sporteleve,pasi me vetem nje të tillë ëshët e pamundur që të përballohet I gjithe fluksi pasi situata behet akoma me e veshtire edhe per shkak te temperaturave te larta dhe kushteve jo te pershtatshem ne hapesiren e percaktuar të pritjes se qytetareve. Nderkohe Ky fluks me ardhjen e emigranteve pritet te shtoohet akoma me shume .

Artikulli paraprakMOSPASTRIMI I KANALIT VADITËS PËRMBYT 30 DYNYM TOKË NË BELTOJË
Artikulli tjetërKRAJA: BASHKIA DHE BORDI I KULIIMIT PËRGJEGJËS PËR KANALET VADITËSE