KALVARI I VUAJTJEVE TË QYTETARËVE NË KËTË ZONË TURISTIKE VAZHDON. Duket se kalvari ne rrugen e Shirokes nuk ka te mbaruar.Edhe pse ky project duhej te mbaronte shume kohe me pare,vazhdon ende te jete pjese e se perditshmes te banoreve te kesaj zone qe tashme duket se jane mesuar m e kete fakt.Por punimet e paperfunduara nuk jane shqetesimi I vetem.

Rruga e kesaj zone shoqerohet me dy pamje aspak te kendshme,njera perben pjesen e mjeteve te punes,ndersa tjetra shoqerohet me koshe pleherash te vendosur ne mes te rruges,duke veshtiresuar qarkullimin e automjeteve,e ku duhet theksuar se kjo zone eshte mjaft e pelqyer duke qene nje pike turistike,por nga na tjeter edhe duke veshtiresuar kalimin e banoreve te cilet jane dhe nje numer mjaft I madh ne kete zone .Afrimi I sezonit turistik ben te lind pyetja:Kur do te perfundojne punimet e stergjatura te zones se Shirokes? Por fatkqesisht nuk na jepet asnje pergjigje konkrete nga pergjegjesit e firmes kontraktuese,dhe gjithcka kuptohet nga pamjet,nuk jep asnje shprese per nje perfundim te shpejte .