Procesi i dekorimit të një peme të Krishtlindjes është gjithmonë magjik. Atmosfera në dhomën e  pritjes është festive dhe ju kënaqeni duke e shijuar atë dhe sigurisht që netët në të cilat qëndroni nuk janë të krahasueshme me pjesën tjetër të vitit. Pema në dhomën e pritjes do të thotë gjithmonë festë.

Por nëse dëshironi të respektojmë traditën, pema hiqet më 7 janar, ditën e Shën Gjonit.

Kjo për faktin se Krishtlindja është një festë që zgjat 12 ditë. Ndoshta është gjithashtu një mënyrë që dita e fundit festive e 7 janarit të përkojë me festimin e lindjes së Krishtit nga kishat e krishtera pas kalendarit të vjetër Julian.