Është vetëm 12 vjeçe quhet Monalisa Camaj. Një nga pasionet e saj është hiking ngjintja në mal.

Por çfarë e tërheq Monalisën për këtë lloj sporti.

Pavarësisht se shumë persona e shohin këtë si sport këta fëmijë shprehen se mësojnë dhe shumë gjëra të reja gjatë ngjitjes në mal.

Për mjeken dhe një kohësisht dhe presidenten e klubit “Taraboshi Shkodër”, Lindita Haxhija aktivitetet fizike janë të domosdoshme për të gjitha moshat.

Ngjitjet që ky grup vazhdimisht bën shpesh janë kthyer dhe në një promovim të zonave të ndryshme të qytetit të Shkodrës thekson organizatori i klubit “Taraboshi Shkodër”.

Vitet e fundit vihet re një rritje e numrit të personave që bëhen pjesë e grupit “Taraboshi Shkodër”.