Pas përfundimit të Maturës Shtetërore dhe një bilanci të detajuar mbi notat e provimeve bilancit të notave të Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka publikuar fotot e 40 maturantëve më të shkëlqyer të këtij viti shkollor.

Përmes një postimi në “Facebook”, Kushi shkruan se është krenare për punën e përkushtimin e tyre dhe i uron shumë suksese në në çdo hap në të ardhmen.

“Ju prezantoj me 40 maturantët me rezultatet më të larta në provimet e Maturës Shtetërore 2021! Krenare për punën, përkushtimin dhe vullnetin e tyre për t’ia dalë me shumë sukses çdo sfide. Besimplotë për të ardhmen tuaj, ju uroj shumë suksese në çdo hap”, shkruan Kushi.

https://www.facebook.com/kushievis/posts/311378190677622?__cft__[0]=AZVE6HX3ejrYnuhj1wrKEEABuK4LydNvg9OWiet2Y_4mpMiYUICcH3nf2J2wU7BzD9iEP1sYrWiMPjU5tWooO1–MBZzs27s4Bfc04QSr2Uaw54oEjw5ynXP_XQLw2ExgC8dNK4QfWZIv_XrfCAplU-Q&__tn__=%2CO%2CP-R