Ministrja e Arsimit, Evis Kushi u ka bërë thirrje qytetarëve të votojnë.

“Ka mbetur vetëm 1 orë nga përfundimi i orarit zyrtar të procesit të votimit dhe së pari, dua të falenderoj të gjithë ata që kanë marrë pjesë deri më tani dhe kanë shprehur me votë vullnetin e tyre për të ardhmen e qytetit tonë të dashur.

Kjo ka qenë një fushatë model, por edhe një proces votimi model. Ndaj edhe për orët në vijim, do të bëja thirrje që të gjithë të kontribuojmë që të vazhdojë të jetë i tillë. Do t’ju lutesha të gjithë atyre që ende nuk kanë votuar, ta shfrytëzojnë kohën e mbetur për të ushtruar të drejtën dhe detyrën e tyre qytetare, sepse vota e secilit prej jush ka fuqinë të vendosë për zhvillimin e Elbasanit dhe përmirësimin e jetëve tona. Një thirrje edhe për të gjithë ata që nuk votuan dot gjatë orëve të para të mëngjesit për shkak të problemeve teknike. Duke e vlerësuar shumë kontributin tuaj, ju lutem paraqituni edhe një herë drejt qendrave të votimit, sepse vota juaj vlen jo vetëm për ju, por dhe për familjet tuaja dhe të gjithë qytetin.”- tha Kushi.

Artikulli paraprakVENDORET 2023, KQZ: DERI NË ORËN 17:00 KANË VOTUAR 34.54%!
Artikulli tjetërVENDORET 2023, KQZ: DERI NË ORËN 18:00 KANË VOTUAR 36.39%!