Sot Kuvendi ka përkujtuar me një minutë heshtje sot ish-presidentin Bujar Nishani, i cili ditën e shtunë u nda nga jeta pas një sëmundje.

Ai humbi jetën në një spital në Gjermani.

“Ne ndër te ish-ministrit, ish-presidentit Bujar Nishani, mbajmë një minutë heshtje”, tha nënkryetarja e Kuvendit, Ermonela Felaj. Deputetët u ngritën të gjithë në këmbë, dhe mbajtën heshtjen.