Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar me 81 vota pro emërimin e Ylli Manjanit si ministër i ri i Drejtësisë, ndërsa 27 deputetë të opozitës votuan kundër.

Nga ana tjetër shkarkimi i Nasip Naços u miratua me 104 vota pro dhe dy vota abstenim ndërsa nuk pati vota kundër. Tashmë, pas miratimit të kandidaturës së tij, Manjani do të bëjë betimin në Presidencë për të marrë më pas dhe zyrtarisht postin e ri.