SHESHI NËNË TEREZA NË KRYEQYTET I TËRI KUQ E ZI. Vendimi i CAS për ti dhënë Shqipërisë 3 pikë me ndeshjen ndaj Serbisë, pas asaj që ndodhi në Beograd më 14 tetor të vitit të kaluar ka sjellë një gëzim dhe entuziazëm jo vetëm tek sportëdashësit, por tek të gjithë qytetarët. Të gjithë anë ndjerë kuq e zi.

Sheshi “Nënë Tereza” në kryeqytet u tejmbush  me qytetarë të veshur kuq e zi. Po ashtu edhe rrugët e Tiranës  qindra qytetarë kanë festuar këtë vendim të CAS, shumë të rëndësishëm për eliminatorët e Euro 2016 që do të zhvillohet në Francë.