Shfaqja e serialit spanjoll ” La Casa de Papel ” shkaktoi një ndjesi globale, duke tërhequr miliona shikues në të gjithë botën që nga sezoni i parë, në 2017. Ka ardhur koha që adrenalina të fluturojë pasi fillon sezoni i pestë dhe i fundit i serialit.

Ai do të përbëhet nga pesë episode, me sloganin e grabitësve më të dashur të ekranit të vogël, ” Liri a Vdekje “.