Ka kaluar rreth 1 muaj e gjysem qe nga thirrja e Banoreve te lagjes mark lula te cilet ngrinin shqetesimin e mungeses se ndricimit ne unazen lindore dhe nga premtimi I autoriteti rrugor te veriut, po deri tani asgje ska ndryshuar.Kjo zone eshte e vemja qe ndodhen nen erresire ndaj dhe banoret tashme e kane humbur shpresen se situata do te ndryshoje.

Jane gati 3 muaj qe kjo zone vuan indiferencen e instititucioneve perkates. Banoret por edhe autmjetet e shumta qe frekuentojne segmentin e unazes Lindore fatkeqesisht duhet te presin akoma.Jane gati mbi 1 mije familje qe preken nga i gjithe ky black-out prej gati 50 ditesh dhe situata behet akoma me e pa qarte pasi te gjitha zonat perreth si dracini apo stacioni i trenit kane ne funksion te gjitha shtyllat e ndricimit.Ne ate kohe autoriteti rrugor I veriut shpjegonte se i gjithe problemi qendron tek mosmarrja ne dorezim te plote te ketij aksi nga ana e tyre kjo vetem per shkak procedurash dhe se nje grup pune po bente te mundur aktin e kolaudimit. Mungesa e ndricimit ne unazen lindore prej rreth 1 muaji e gjysem beri qe pak dite me pare pranon se mungesa e ndricimit sjell probleme te medha per zonen aq me teper kur behet fjale per unazen e nje qyteti. dhe me perfudnimin e ketij procesi Brenda nje muaji ndricimi do te rikthehet.

Artikulli paraprakBASHKIA VAU DEJËS, DENONCON ABUZIMET NË ARSIM
Artikulli tjetërSHKODRA E VARFËR, MBI 10% TRAJTOHEN ME NDIHMË EKONOMIKE