Shqipëria ka siguruar zyrtarisht 500 mijë dozat e para të vaksinës anti COVID.

Lajmin e dha Kryeministri Rama i cili ka dalë sot në një video live nga rrjeti social Facebook dhe ka dhënë lajmin e madh.