Përplaset një autoveturë e tipit Renault me targe AA 367 CI si dhe një autoveturë e tipit Volkswagen me targe AA 234 CX. Si pasoje e këtij aksidenti janë plagosur dy persona ku janë shoqëruar menjëherë në Spitalin Rajonal te Shkodrës dhe janë jashtë rrezikut për jetën.