Kryetarja e Bashkisë Shkodër, ka emëruar Altin Shabaj në krye të njësisë administrative Postribë. Të pranishëm në këtë ceremoni ish Kryetari Faz Shabaj dhe sekretari i përgjithshëm i PD Aleksander Marleci

Artikulli paraprakKRYETARJA ADEMI REAGON PËR SITUATËN E KLUBIT VLLAZNIA
Artikulli tjetërALTIN SHABAJ, EMËROHET ADMINISTRATOR NË POSTRIBË