Ka për të qenë jo vetëm një fitore historike dhe një rezultat i papërsëritshëm për futbollin shqiptar e për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, por edhe një shpërblim po kaq i jashtëzakonshëm. Një shifër kjo që nëse konfirmohet përputhet gjithsesi me përmasat e sfidës dhe pritshmëritë që rrjedhin prej saj. Mbetet të shihet sesa do të përforcojë ky detaj vullnetin e kombëtares tonë në fushë.