Nje person rreth 50 vjec eshte pare i shtrire ne rruge ne rrethrrotullimin ne afersi te shkollës pyjore, sipas deshmitareve personi ka qendruar ne ate gjendje rreth 20 minuta. Ngjarja ka ndodhur rreth  orës 19:00. Deshmitaret e rastesishem menjehere kan njoftuar ambulancën dhe policinë por sipas tyre reagimi i tyre ka qene shume i vonuar. 

 

Mesohet se ky shtetas ka qene pa ndjenja per aryse te konsumit te tepert te alkolit.