12:28 – ADEMI: 64 MILION LEKË JANË BORXHET E BASHKISË

 

12:36 – DISKUTOHET NDIHMA EKONOMIKE DHE PAAFTËSISË 

13:00 – DISKUTOHET FONDI PËR SHKOLLAT NË SHKODËR

15:00 – MBLIDHET KOMISIONI PËR VOTIM E BORDIT VLLAZNIA

15:40 – NIS PROCESI I VOTIMIT PËR BORDIN VLLAZNIA

16:30 – BORDI I VLLAZNISË, VOTOHET QUKU, LALOSHI, TELI

16:36 – PROPOZOHET QË BORDI TË JETE ME TRE ANËTARE

16:44 – KËSHILLTARET BRAKTISIN MBLEDHJEN