Artikulli paraprakTHYHET GJATË NDESHJES XHAMI I AUTOBUZIT TË EKIPIT TË TERBUNIT
Artikulli tjetërKontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në Prokurori 3 ish-kryetarët e komunës Velipojë dhe 7