Shuhet zjarri i cili prej 3 ditësh kishte përfshirë malit për rreth fshatit turistik në Vermosh. Forcat e Zjarrfikëse dhe Ushtrisë të ndihmuar edhe nga banorët e zonës kanë arritur që te vënë nën kontroll dhe me pas te shuajnë zjarrin.

 

Informoi nga Vermoshi I dërguari i Star Plus TV Mark Gjeka