Ngjarja ka ndodhur ne orën 15:30 ne rrugën Bujar Bishanaku pranë stadiumit “Loro Borici” ku ambulanca është përplasur me një mjet dhe me pas ne trafik ndarsen e rrugës. Si pasoje kane mbetur te dëmtuar lehte tre personat qe ndodheshin ne ambulance.