Nuk lejohet qarkullimi I makinave por as levizja ne kembe e banoreve tr zones apo prrsonave te tjere. Brenda fshatit vetrm forcat RENEA dhe FNSH bashke me efektiv te policise. Mendohet se autoti I vrasjes se turisteve çek eshte ne brendesi te fshatit.