Mimoza Hafizi dhe Ben Blushi deklaratë nga Shkodra.

Ben Blushi për herë të parë ka shkelur në Shkodër për të prezantuar përpara antarsisë socialiste dokumentin me 20 pika se pse nuk duhet bërë referundimi i PS me 9 prill. Blushi u shoqërua nga deputetja Mimoza Hafizi Edhe nëse ka hakmarrje politike nuk na demotivon tha Blushi Rama është pa mandate si kryetar i PS dhe se s’ka respekt për veten deklaroi Blushi ndërsa thotë se socialistët do votojnë të kërcënuar në referendum Për deputetin Blushi, Rama e grabiti mandatin si kryetar i PS Nuk deklaron nëse do krijojë një parti të re por e lë të nënkuptohet duke thënë se shqiptarët kanë nevojë për një mundësi tjetër Deputetja Mimoza Hafizi u shpreh se referendum është në kundërshtim em të gjitha normat e PS… Nga sa mësohet Ben Blushi do të jetë edhe në ditët e ardhshme në Shkodër çka lë të kuptohet se një pjesë të mirë nëse do ketë një parti të re do ta ketë edhe në këtë qytet.

/ Star Plus TV /