Operacioni vijon ne fshatrat Kasnec, Mgulle, Xhan, Pog dhe Kir te njesise administrative Pult.

Deri ne keto jane evidentuar 90 parcela me 20.879 bime. Ne terren veprojne 400 forca policore te ndara 25 grupe pune. Ne operacion veprojne forcat speciale Renea, Fnsh-te dhe forcat e Policise Shkoder. Vijon operacioni.