Qarku Shkodër. Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve.

Gjatë 24 orëve të fundit në Qarkun Shkodër dorëzohen gjithësej 7 armë zjarri, 2520 fishekë dhe konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Shkodër, 3 armë zjarri dhe 120 fishekë Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe, 2 automatikë, 1 mitroloz i lehtë dhe 200 fishekë Në Komisariatin e Policisë Vau Dejës, 1 armë zjarri dhe 2200 fishekë