Analiza ne drejtorine vendore te policise se Shkodres.

Drejtori Panganika: Prioritetet e 2015 ishin zbatimi i ligjit, goditja e grupeve kriminale, ulja e aksidenteve, zbulueshmeria e demeve ne prone. Nga indikatoret e mates gjate 2015-es zbulueshmeria e vrasjeve eshte rritur me 2.5%. Ka nje ulje vrasjesh me 3/100 mije banore dhe eshte rritur kapja e armeve te zjarrit me 2%.Takimi pas fjales se drejtorit Panganika vijon me dyer te mbyllura.