Po zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit Bashkiak Shkoder ku nje nder ceshtjet me te rendesishme ne rend dite eshte miratimi i buxhetit per vitin 2017.

Ne fjalen e saj kryetarja e bashkise Shkoder Voltana Ademi beri nje permbledhje te pergjithshme te asaj se cfare do te permbaje buxheti i vitit 2017.Per kete viti buxheti i Bashkise Shkoder eshte 2 miliard e 512 milion leke.Shpenzimet qe zene vendin e pare jane ato per ndihmen ekonomike dhe personat me aftesi te kufizuar.Ne vazhdim pritet miratimi i ketij buxheti nga anetaret e keshillit.

Artikulli paraprakRAMA TAKON PËRFAQËSUES TË FMN DHE BB
Artikulli tjetërSHKARKOHET NGA DETYRA MINISTRI I DREJTËSISË YLLI MANJANI