Proteste ne spitalin rajonal te Shkodres. Kerkohet ndryshimi i nenit 96 te Kodit Penal qe konsideron si veper penale gabimet mjekesore.

Edi Smajlaj kardiologu qe u liria para pak ditesh ka percjellur falenderimet e sinqerta per mjeket e Shkodres dhe mbeshtetjen e tyre.