Ne lidhje me ngjarjen e ndodhur mengjesin e se premtes ku tregtaret e duhanit u perplasen me agjente te antikontrabantes , PD-ja ka reaguar me nje proteste para ambjenteve te Policise Shkoder.

Kryetari i PD-se ne Shkoder Ramiz Cobaj ,  u shpreh se ky eshte nje rast i paprecedente dhe arrestimi i tregtareve eshte i padrejte.Ai u shpreh se kjo qeveri po ngaterron duhanin me kanabisin.Cobaj ben apel qe te lirohen tregtaret e arrestuar.