Prezantohet trajneri i ri i Vllaznise Armando Cungu ne zyren e kryetares se bashkise Voltana Ademi.

E pranishme skuadra bashke me anetaret e bordit. Mungon drejtori sportiv Armir Grima. Kjo mbledhje zhvillohet pas doreheqjes se administratorit Neritan Kalamishi dhe emerimit te administratorit te ri Astrit Gjyrezi. Diskutohet per pagat dhe situaten ne te ardhmen.