Ne prag te fillimit te protestes se Partise Demokratike ne Tirane , ne nje lidhje direkte per Star Plus , Sekretarja per Mardheniet me Publikun e Partise Demokratike , Grida Duma tha se 21 janari nuk eshte personifikim i protestave te PD-se.Grida Duma theksoi se protesta ka nje atmosfere paqesore dhe pa incidente.Duma tha se kjo proteste eshte vetem fillimi i nje vendimi te madh per Shqiperine.