Proteste e banoreve ne lagjen “Liria” per nderprerjen e energjise elektrike.

Banoret deklarojne se nuk kane mundesi te paguajne faturat dhe se prej vitesh jane debitor per shkak te gjendjes se veshtire ekonomike. OSHEE njesia Shkoder sqaron se debitorve do i nderpritet energjia elektrike ndersa ky komunitet eshte i ftuar per te bere akt-marreveshjen me OSHEE me masa lehtesuese.

Artikulli paraprakJUNCKER JEP ALARMIN: BE E KERCENUAR, SOT SHENGEN NESER EURO
Artikulli tjetërVDES KITARISTI I GRUPIT LEGJENDAR “EAGLES”